Veredicte Josep Parera 2009

Bones a tothom,

Ja s'han fet públics els guanyadors dels premis Josep Parera d'enguany, en el quals Caldes Solidària i l'Ajuntament de Caldes de Montbui van presentar candidatura pel Josep Artigas.

El veredicte del jurat ha atorgat finalment el premi a la trajectòria d'una persona al metge Germà Fernando Aguiló per la seva trajectòria, compromís i dedicació humanitària, i en especial per la seva tasca, per millorar les condicions socials i sanitàries de la població de Sierra Leona.
Malauradament el premi doncs no ha recaigut sobre en Josep, tot i que ens alegrem que aquests diners i reconeixement aniran ben segur a una tasca ben lloable.

Volem donar-vos les gràcies a tots els que d'una manera o altre heu donat suport a la candidatura del Josep Artigas, signant cartes de recolzament i difonent la seva tasca desinteressada.

Des de Caldes seguirem recolzant la feina d'en Josep i els projectes que coordina al Senegal, en aquests moments concentrats en millorar la formació i la inserció laboral del joves agricultors i ramaders de la Casamance, al sud del Senegal.

El premi a la trajectòria d'una entitat ha estat per la Fundació Privada Amics de la Gent Gran. Podeu consultar-ho a:
http://www.premijosepparera.com/